Over ons


Al 9 jaar het vertrouwde adres voor

Belastingzaken, Belastingaangiftes, Loonadministraties, Bedrijfsadministraties, Jaarrekeningen, Dienstverlening, Begeleiding
Kies voor de hulp en expertise van een deskundige belastingadviseur voor het regelen van uw particuliere en zakelijke belastingzaken. Dat zal u een gerust gevoel geven en u verlossen van een hoop zorgen. Belastingadviseurs zijn er niet voor niets, want belastingen en de wet- en regelgeving op dit gebied kunnen zeer complex zijn. Om u te ontzorgen helpen wij u graag op weg naar een minimale belastingafdracht en duiken met plezier in uw boekhouding. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodat we onze klanten van een gedegen advies kunnen voorzien. 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bedrijfsadministratie en zijn uw strategische partner als het gaat om strategische, bedrijfseconomische en organisatorische probleemstellingen. Op basis van uw financiële cijfers doen wij pro-actief conclusies en aanbevelingen om u verder te helpen in de groei en rentabiliteitsverbetering van uw onderneming. Periodiek bieden wij u stuurinformatie zodat u tijdig de benodigde stappen kunt ondernemen. 

Zo heeft C.T. Belastingadvies & Consultancy ook MKB consultants die verschillende (markt) onderzoeken uitvoeren voor uw (nieuwe) plannen en deze toetsen op haalbaarheid. Wij verdiepen ons in uw sector en denken mee op het gebied van kansen en bedreigingen voor uw bedrijf. Samen komen we tot een groeistrategie en is de richting voor u duidelijk. 

Wij werken landelijk. Waar u onderneemt, maakt ons niet uit. Wij ontzorgen u overal door onze snelle en adequate dienstverlening. Wij werken flexibel, effectief en zijn makkelijk bereikbaar. Onze klanten zijn verspreid over verschillende regio’s in Nederland. Afstand is daarom voor ons geen probleem. Wij bezoeken u graag voor een kennismakingsgesprek aan huis of aan uw bedrijf. Ook bezoeken wij u in de avonduren indien u dit wenst. Met een drukke baan of onderneming kunt u zich hierdoor richten op de uren die voor u het meest profijtelijk zijn. Wij denken met u mee. Plan een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.

Wij maken graag kennis met u.